Kartevőirtó márkák és gyártók az Elriasztók.hu áruháztól.
Blog cikkek

Márkák rövid bemutatása

Ismerd meg a gyártó cégek rövid leírását!

Weboldalunkon több gyártó termékét találod, az általunk forgalmazott termékek már bizonyítottak a hazai piacon. Most ezekről a cégekről a következőket tudhatjuk meg:

Kezdjük a híres magyar céggel a ● BioStop® gyártójával.
A 2010. évben tizenharmadik alkalommal meghirdetett Magyar Termék Nagydíj Pályázat egyik nyertese a BÁBOLNA BIO Kft. által fejlesztett és gyártott környezetbarát, irtószermentes BioStop® rovarcsapda termékcsalád lett. Ezen kívül az évek során még számos díjat is magukénak tudhatnak. A Kft más márkákkal is büszkélkedhet, ezek közül több mindenki számára elérhető és ismert a  Protect.

A lengyel Bros  vegyipari vállalat háztartási kemikáliák, főként rovarirtó készítmények gyártásával foglalkozik. Termékeik skálája igen széles, vannak termékek a háziállatok védelmére, valamint növényvédő szerek, antibakteriális tisztítószerek, szúnyogriasztók, hangya-, légy-, moly- és csótányirtók stb. Számos fejlesztés és odafigyelés vezette a céget, így uralkodó helyre került hazánkban is.

Az elmúlt 25 év során az STV az Egyesült Királyság vezető otthoni felhasználású irtó- és kártevőirtó termékek gyártója lett. Három márkáját kínáljuk oldalunkon mi is, ezek:
The Big Cheese
Defenders
● The Buzze
A cég az évek során világszerte hírnevet szerzett a könnyen használható, innovatív kártevőirtó termékekről, melyekből átfogó és hatékony megoldásokat kínál rágcsálók és rovarok, valamint egyéb kellemetlen állatok elleni védekezésre, otthon és kertben egyaránt. Az STV termékeket szigorú előírások szerint tervezik és gyártják.
Az STV márkáinak mindennapi üzemeltetéséhez felszerelhet Norfolk fő telephelye irodákkal, raktározási, gyártási és bemutatótermi létesítményekkel büszkélkedhet. Az elkötelezett szakemberek növekvő csapatával együtt az STV továbbra is innovatív termékeket és hasznos fogyasztói tanácsokat nyújt.

SVÁJC INNO – “megvédjük, amit szeretsz” ● Swissinno – a név a funkcionális svájci dizájnt, a kiváló minőségű és a legjobb európai termékeket jelenti. A központban az emberek és környezetük védelme áll a kártevők és paraziták ellen. A környezettudatosság és a tisztelet a természet iránt inspirálja a céget.
Törekszik az ökológiai fenntarthatóság, a környezetvédelem és az állat fajoknak megfelelő kezelésére.
Ezt a jövőképes gondolkodást és az innovatív munkafolyamatokat használják termékeik fejlesztéséhez. Vezető szerepet töltenek be egész Európában. Ez a siker egy vállalati kultúrán alapszik, amelyet kölcsönös megbecsülés, tisztelet és tisztesség jellemez mind munkatársaik, mind beszállítóik, ügyfeleik és a végső fogyasztók körében.
Aktívan alakítják a természetes kártevőirtás jövőjét.

Most szintén egy nagy vállalat következik, mégpedig a belga ● Weitech. Tegyük fel problémáid adódnak olyan kártevőkkel, mint a patkányok, egerek, szúnyogok, rovarok, mászó rovarok. Netán őzek vagy madarak okoznak károkat? Akkor a Weitech termékeit ajánljuk. A Pest Control Europe Weitech a távoltartásra humánus technikákat alkalmaz, így az állatok- és kártevők elriasztására ultrahangos készülékeket gyárt és forgalmaz.
Nemzetközi hírű beltéri- és kültéri termékek teljes választékát exportálja Európa, Afrika és a Közel- Kelet több, mint 20 országába a kártevők elriasztása, elhárítása érdekében.
Az európai szabványoknak, az RoHS környezetvédelmi előírásoknak valamennyi Weitech elektronikai termék megfelel. A készülékeket szigorú minőségellenőrzéssel és a piaci igényeknek megfelelő újításaival végzik.

Megemlítem még a ● Pest-Stop termékeit, melyek szintén egytől egyig kiváló hatékonysággal használható otthon és egyéb területeken a kártevők, rágcsálók irtására, visszaszorítására, elkapására. Az itt készült termékek származási helye szintén az Egyesült Királyság. Minőségének köszönhetően egyre több fogyasztónál megtalálható.

Ezen kívül megtalálja a ● ThermaCELL készülékeit. A gyártó cég modern, elegáns, folyamatosan megújuló tökéletességeit, mely a szúnyogoktól való védelmet biztosítja. Ő egy igazi hadvezér, ez az a termék, amely hátra söpör mindenkit. A vérszívók távoltartásra az USA katonái is használják. Az USA hadserege számára tesztelt és az Environmental Protection Agency által engedélyezett hatóanyagot használják.

A gyártok csodálatosakat alkottak! Ezért érdemes több nézőpontot is megvizsgálni vásárlás előtt. A termékek minőségben, árban eltérnek egymástól. valószínű ezek az eltérések javunkra válhatnak, ha figyelembe vesszük őket!
Biztos tisztában vagy azzal, hogy nem minden esetben mondhatjuk el, hogy a legdrágább a legjobb. Söt van olyan eset is, ahol “ismerjük” a gyártó céget, mert mindig csak az általuk készített termékeket vásároljuk, de mégis előfordult már, gondolom veled is, hogy amit megvettél arra a bizonyos célra, sajnos most nem vált be…. azért ne csüggedj! A fejlesztések mindig mást produkálnak, ezért próbálj ki egy másik márkát, az biztos meghozza a várt eredményt. Később térj vissza kedvenc márkádhoz, ha ragaszkodsz hozzá teszteld le újra.

Elsőként jársz oldalunkon, akkor remélem hasznos lesz számodra a termék leírása.

Amennyiben tanácstalannak érzed magad, vedd fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésedre!

Jó böngészést kívánunk! Elriasztok.hu csapata

Related posts

Leave a Comment

X