Információk

Házhoz szállítási Információk – Elriasztók.hu

Házhoz szállítási Információk – Elriasztók.hu

 

Kedves Ügyfelünk, leendő vásárlóink!

A legfontosabb információnk a webáruházunkban rendelt termékekkel kapcsolatban. hogy az elmúlt napokban rendelt termékek kiszállítása rendben zajlik a Magyar Posta és a FOXPOST igénybevételével.

Áruházunk a jelenlegi egészségügyi helyzet kockázataira való tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a lehető legnagyobb odafigyeléssel és higiéniai szempontokat figyelembe véve csomagoljuk a megrendelt termékeket. A megrendelt árukat egy külső, fekete fóliával látjuk el, míg a csomagolást gumikesztyű használatával végezzük. Ezzel is védve mindenkit az esetleges fertőzésektől illetve csökkentve a kockázatokat!

A Magyar Posta és a FOXPOST részéről ezeket a lényeges információkat kaptuk a szállítások ügyében!

Magyar Posta

A postákon a takarítások fertőtlenítőszerek fokozottabb használatával történnek. Az ügyfélterekben nyitvatartási időben naponta többször is végeznek fertőtlenítő tisztítást, kiemelten a kilincsek, ügyfélpultok és más közös használatú felületeken.

A Magyar Posta a járványról szóló hírek megjelenése óta folyamatosan tájékoztatja munkatársait a járványveszéllyel illetve a megelőzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról. A társaság kézfertőtlenítőt biztosít a kézbesítőknek, valamint a postákon, a logisztikai üzemekben és a nagy létszámú irodaházakban, egyéb postai létesítményekben dolgozó munkatársak számára. A vállalat vezetői kérik a munkavállalóktól, hogy tájékoztassák közvetlen felettesüket, amennyiben fertőzött területen jártak, vagy kapcsolatba kerülhettek fertőzöttekkel.

Március elején döntést hozott arról a Magyar Posta, hogy halasztja vagy törli a nagyobb létszámú rendezvényeitA munkatársak lemondták vagy halasztották a hivatalos külföldi utazásokat, illetve szakmai programokat is.

A Magyar Posta Zrt. rendelkezik a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kidolgozott útmutatót követő Pandémiás Intézkedési Tervvel. A társaság február vége óta Veszélyhelyzet-kezelési Bizottságot működtet, biztosítva ezzel a folyamatos felkészülést.

A fertőzött területekről érkező küldemények tekintetében az Országos Tisztifőorvos állásfoglalását tartjuk irányadónak, mely szerint „a vírus csak élő sejtekben szaporodik, így például a Kínából érkező csomagok teljesen veszélytelenek”, ezért az alapvető higiénés előírásokon kívül nem indokolt egyéb intézkedés bevezetése.

FOXPOST

Szeretnélek tájékoztatni Titeket a COVID19 járvány kapcsán foganatosított óvintézkedéseinkről.

A csomagkézbesítést folyamatosan garantáljuk, kizárólag esetleges hatósági korlátozás esetén fogunk eltérni a standard töltési/ürítési időpontjainktól. Jelenlegi tudásunk szerint a postai szolgáltatások, különös tekintettel a csomagokra, alacsony fertőzésveszélyt jelentenek, autóink mozgása csak a legvégső esetben kerülhet korlátozásra.

A csomagautomaták felületeit naponta alkoholos tisztítószerrel tisztítjuk, futáraink más személlyel történő érintkezési lehetőségeit minimalizáltuk, a napi munkamenet során szinte alig találkoznak emberekkel, az automaták kezelése után azonnal autóba ülnek és folytatják túraútvonalukat.

Raktárunkat zónákra osztottuk a raktáros és fuvarozási tevékenységekben résztvevők nem léphetnek át egymás zónáiba. A Táblás utcai raktárunkba továbbra is behozhatóak a csomagok, erre a célra. „feladási zónát” alakítottunk ki, kérlek Titeket csak rakjátok le ide a küldeményeket. Szállítóleveleket aláírásakor a kollégáiknak 1,5-2 m távolságot kell tartaniuk, kérem, hogy segítsétek ebben munkájukat!

Az ügyfélszolgálatos kollégáink home office-ból fogadják a bejövő hívásokat, az internet sebesség-fluktuáció miatt előfordulhatnak kisebb hang minőségbeli problémák, amelyek miatt elnézést és megértést kérek Tőletek.

Arra is számítunk, hogy a csomagvolumen radikálisan nőhet, miután az internetes kereskedelem valamint az automatás átvétel továbbra is az egyik legbiztonságosabb értékesítési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is, ezért erre is felkészültünk.

Management csapatommal folyamatosan figyeljük az eseményeket, amennyiben változás, fennakadás áll fenn a szolgáltatásunkban, azonnal értesítelek Titeket.

Bízunk abban, hogy a helyzet hamarosan normalizálódik és visszatér az élet a megszokott kerékvágásba!