Akció!

Madárelriasztó és távoltartó acél tüske – 2db/csomag

3 950 Ft 3 250 Ft

  • 2 db, 60 cm hosszú galambriasztó tüske

  • polikarbonát talppal rendelkező madárelriasztó tüske

  • könnyen méretre vágható és felszerelhető

 

Elriasztók.hu webáruház előnyök!

Cikkszám: ERBR0102005 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Egyszerű és gyors madár elriasztó megoldás:

Használja ezt a galamb -és madárriasztó tüske csomagunkat a teraszon, párkányon, korlátokon. Egyszerűen és gyorsan felszerelhető, csak ragasztani kell a kívánt helyre. A tüske felszerelésével szinte azonnali hatás érhető el, ugyanis a madarak nem fognak tudni többet leszállni a védeni kívánt területre. Ha Önnek nem pontosan 60 cm-es darabok kellenek, akkor a galamb -és madárriasztó tüske könnyen méretre igazítható, hiszen egy erős, de vágható polikarbonát talpba vannak ágyazva a 12 cm hosszú tüskék.  A tüskéket a faltól kb 9-10 cm távolságra kell telepíteni, ugyan is ha túl távol vannak a faltól, akkor a madarak, (galambok, verebek, fecskék) ügyességüknek köszönhetően könnyen a fal és a tüskék közé tudnak szállni.

A madárriasztó tüskék ragasztásához csak valamilyen kültéren használható, hidegnek is ellenálló szilikon pasztát javasolunk használni, így nem kell minden évben újra ragasztanunk a tüskéket.

Hol érdemes használni ezt a madár elriasztó tüskét?

A galamb -és madárriasztó tüske szinte bárhol felhasználható. Akár otthoni vagy üzleti célból vásárolja, garantált megoldást nyújt a madarak ellen. Sok ember nem akar kárt okozni az állatokban, ezzel az eszközzel ez könnyen megoldható. Használatával néhány nap után megszűnik a madarak jelenléte a területen és ezzel együtt az általuk okozott madárpiszok is eltűnik. Ez egy nagyon állatbarát és humánus megoldás a madarak ellen.

Ha az Ön környezetében jelentősen megnőtt a galambok száma akkor mindenképp érdemes ellenük tenni. A galambok ürüléke szerencsére csak kevés betegséget terjesztenek, de jobb ezt a veszélyt minimalizálni. Ha ilyen eszközhöz fordul, garantált a siker.

Mit tegyek, ha nem akarok tüskéket a párkányomon, erkélyemen látni?

Ilyen esetben javasoljuk valamilyen másik madárriasztó termék beszerzését. Ilyen eszköz lehet az áruházunkban is megtalálható Kültéri, ultrahangos madárriasztó készülék amely elemmel működik és maximum egy 40 m²-es területen képes hatékonyan működni. Ezen túl szóba jöhetnek a különféle mozgó madárriasztók, matricák és több más lehetőség.

További információk

Tömeg0.5 kg
Méretek60 × 14 × 16 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Madárelriasztó és távoltartó acél tüske – 2db/csomag” értékelése elsőként

X
Madárelriasztó és távoltartó acél tüske - 2db/csomag
Madárelriasztó és távoltartó acél tüske - 2db/csomag
3 950 Ft 3 250 Ft
Kosárba teszem