Öntapadós csiga távoltartó szalag

2 890 Ft

  • 4 méteres csiga távoltartó szalag

  • öntapadós, könnyen elhelyezhető

  • az állatokban semmilyen kárt nem okoz

Elriasztók.hu webáruház előnyök!

Elfogyott

Cikkszám: ERBR0101989 Kategória: Címkék: , Gyártó:

Leírás

Egyszerűen használható, öntapadós csiga elriasztó szalag:

Ez a 4 méteres csiga távoltartó szalag egy igen egyszerű, azonban igen nagyszerű megoldás az Ön részére, ha a kis veteményesét, virágos kertjét akarja megvédeni a kis csúszó-mászó állatoktól. Sokakat bisszant, amikor az évnek egy bizonyos szakaszában tömeges számban jelennek meg a csigák a kertjében, udvarában és felmásznak mindenre és mindenhova. Sokunkat undorral tölt el, ha csiganyomos lesz a gyönyörű szép kaspónk amiben a kedvenc virágainkat tároljuk. Azt gondoljuk, hogy Ön sem szívesen takarítja a csigák nyomait. Ezen kívül is számos növényre és kerti tárgyunkra fel tudnak mászni ezek az állatok, azonban ezzel az öntapadós csiga elriasztó szalaggal ez nem okozhat többé gondot.

Vágja el a csigák útját ezzel a csiga elriasztó szalag:

Több vizsgálat is azt mutatta ki korábban, hogy a csigák elkerülik a rézszalagot ha érintkeznek velük. Ez minek köszönhető? Annak, hogy a kis kártevő a szalaghoz érve egy nagyon enyhe statikus elektromos töltést kap a réz anyagának köszönhetően. Mivel a csigáz ezt nem díjazzák, így inkább nem mennek erre tovább és hátat fordítanak a csiga távoltartó szalaggal védett területnek. Lényeges dolog, hogy az állatoknak így semmilyen károsodást nem okozunk. A szalag egyszerűen felragasztható a kaspókra, kerámiákra, fémre és fára. Akár a kis üvegházunk alján is elhelyezhetjük, hogy ne menjenek rá az üvegre. A fák törzsét is meg tudjuk ezzel a módszerrel óvni, de ilyenkor szükség lehet egy kis rajzszögre, hogy a fához erősítsük a szalagot.

Van más megoldás a csigák ellen?

Szerencsére igen, mert előfordulhat, hogy olyan területet kíván megvédeni, ahol a szalag nem használható esztétikai okok miatt. Ilyen esetben egy kiválló megoldás lehet, a z 1 literes kiszerelésű csiga távoltartó és elriasztó pellet. Ez a termék is természetes módon, vegyszer mentessen tudja a kertünket csigamentesíteni. Reméljük ezek a termékek segítik az Ön munkáját a csigák ellen és meg lesz velük elégedve.

2 890 FtTovább

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Öntapadós csiga távoltartó szalag” értékelése elsőként

X